Majlis Ramah Mesra Bersama Pelajar Ijazah Dual UMPSA-KazNARU

Majlis Ramah Mesra dan Makan Malam Professor Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman (Timbalan Naib Cansellor Akademik dan Antarabangsa) bersama pelajar Ijazah Dual UMPSA-KazNARU telah diadakan pada 27 Jun 2024 yang lalu di Jaman Tory Resepi, Kuantan.

Majlis ini yang turut dihadiri oleh pengurusan tertinggi Fakulti Sains dan Teknologi Industri, Prof. Madya Dr. Aizi Nor Mazila Ramli (Dekan) dan Ts. Dr. Hanida Abdul Aziz (Timbalan Dekan Akademik dan Hal Ehwal Pelajar), serta Prof Madya Ts. Dr. Mohd Ruzaimi Mat Rejab (Pengarah Pusat Kerjasama Strategik Akademik), adalah bertujuan untuk merapatkan hubungan, beramah mesra dan mendapatkan maklum balas mengenai program Ijazah Dual yang telah disertai sepanjang Semester 1 dan Semester 2 Sesi Akademik 2023/2024.

Pihak Fakulti mengucapkan ribuan Terima Kasih kepada TNCAA UMPSA kerana meluangkan masa menghadiri majlis ini.