HARI KUALITI DAN INOVASI 2024

25 April 2024 - Seramai 7 orang staf Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) yang terdiri daripada kalangan pensyarah, staf pentadbiran dan teknikal telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) bagi tahun 2023. Turut menerima anugerah adalah Kumpulan Innovative-T bagi kategori Anugerah Konvensyen Kumpulan Inovasi dan Kreatif (KIK) dengan hasil inovasi Flexi Integrated System Trolley (FIS-T). Kesemua penerima anugerah telah diraikan dalam Majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2024 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang yang dihadiri oleh Pengerusi Lembaga Pengarah UMPSA, Pengurusan Tertinggi Universiti dan Ketua Jabatan.

Tahniah diucapkan kepada semua penerima anugerah dan semoga semua staf FSTI dapat meneruskan kecemerlangan dan prestasi bagi pembangunan fakulti.